Inaktiv platsannons

TOP JOB

Consumer Support i Solna

Letar du efter ett spännande och meriterande extraarbete vid sidan av studierna? Har du erfarenhet av eller pågående utbildning inom näringslära, hälsa eller livsmedel med stort intresse för service samt har ett gott kundbemötande? Läs vidare! Vi på Danone söker just nu en konsumentsupportmedarbetare som ska sitta på vårt nordiska huvudkontor i Solna och svara på frågor kring våra produkter och hantera reklamationer. Du kommer att jobba både via telefon, mejl och sociala medier. I tjänsten krävs det att du, utöver svenska, är finsktalande samt har mycket goda kunskaper i engelska.

Om tjänsten


Danone är en av världens ledande mejerikoncerner. Företaget är en del av koncernen The Danone Group som grundades på 1970-talet. Vi är verksamma i mer än 120 länder och har funnits i Skandinavien sedan 1993.

Tjänsten är på deltid (upp till 50 %) med placering i Solna och startdatum omgående. Anställningen är i ett första skede tänkt att pågå under två månader, därefter extra resurs vid behov.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsumentservicemedarbetare har du ett viktigt ansvar att ge konsumenterna rätt information och proffsig service. Du kommer ha en social roll som företagets ansikte utåt och ansvar för att hantera inkommande samtal och mejl från konsumenter och besvara deras frågor och förslag gällande våra produkter. För att lyckas i denna roll krävs det att du är mycket kommunikativ, vältalig med ett stort servicesinne och strukturerat arbetssätt. Du bör också ha intresse av och kunskap om näringslära och livsmedel. Det interna arbetsspråket är till stor del på engelska.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som:

- har erfarenhet av kommunikation/konsumentsupport

- är strukturerad och organiserad i ditt arbete

- har goda kunskaper i svenska, finska och engelska

- har kunskap i MS-Excel och framställning av rapporter

- meriterande med kunskaper i norska och danska

- meriterande med kunskaper inom näringslära, probiotika och livsmedel

Som person är du serviceinriktad, positiv och kommunikativ med ett stort intresse och kunskap om näring och hälsa. Rollen påverkas hela tiden av vad som händer i Danones omvärld och diskussioner inom media, vilket kräver simultankapacitet och en förmåga att anpassa sin prioritering efter dagens behov.

Denna tjänst passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet inom ett globalt matföretag i dagligvarubranschen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Typ av jobb
Kontor / Administration , Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Engelska, Finska, Svenska

Topjob | Solna | Kontor / Administration | Kundservice / Call Center | Deltidsjobb | Extrajobb | Universitet/Högskolestudier