Inaktiv platsannons

Kund- och logistikkoordinator vikariat till Dagab i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Affärsområdet Dagab Externa Affärer är marknadsledare inom servicehandeln och leverantör till ca 3500 butiker. Vår kundbas består av trafikbutiker, on-the-go kiosker, kompletteringsbutiker samt middagskassar. Vi erbjuder våra kunder en effektiv logistikstruktur som täcker samtliga flöden i hela Sverige, säkerställer att vi håller en hög servicegrad och leveransgrad samt administrerar sortimentet för respektive kund. Nu söker vi en kund- och logistikkoordinator som kan ansvara för administrationen på en av våra externa kunder. 

Det här får du göra

Som kund- och logistikkoordinator är du ansvarig för att den operativa driften fungerar kopplat till sortiment, pris och kampanj. Du ansvarar över all löpande administration och koordinerar kundens önskemål med våra interna kontaktytor och processer. Du kommer arbeta tätt tillsammans med kundchefen som är ansvarig över avtalet, centrala kontakter hos kund, försäljningsavdelningen, kategorichefer, inköp och kundsupport. 

 

I arbetet ingår bland annat att ta fram rapporter, sätta prognoser på nyheter och kampanjer samt följa upp och analysera utfall. Du får driva förbättringsarbete kring effektivisering av administrationen och leda mindre projekt inför viktiga lanseringar för kund. 
 

Det här förväntar vi oss

Du har en akademisk bakgrund inom inköp & logistik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och organiserad. Du är driven, initiativrik och tycker om att arbeta i högt tempo och kan lösa frågor utan givna svar. Du ser och utgår utifrån en helhetssyn, har förståelse för affären och får energi genom att säkerställa att allt fungerar i praktiken för alla butiker, varje dag. Slutligen tror vi att du är kommunikativ och har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer.

Tjänsten är ett vikariat med start så fort som möjligt fram tom 2022-12-31. Placering är vid Dagabs kontor vid Torsplan i Stockholm. 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb