Inaktiv platsannons

Utvecklare SAP BW till Stockholm!

Om tjänsten

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken. 

Genom våra många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel.
 

Är du den vi söker?

Drivs du av att hitta nya löningar som verkligen sätter sitt avtryck för användare och verksamhet? Är SAP, BI och Hana något som du brinner lite extra för? Vi söker just nu en Utvecklare SAP BW till vårt område inom BI & Analytics som vill hjälpa oss att ta våra kunders lösningar till nästa nivå.

Det här får du göra

Du kommer att arbeta i ett agilt, tvärstödjande SAP BW team med att identifiera behov och problem hos våra kunder och transformera dem till nya lösningar. I din roll kommer du att jobba med analys, planering, utveckling, test, implementering samt viss utbildning.

I din roll jobbar du hands-on med vidare-och nyutveckling på BW on Hana plattformen, men också strategiskt med nya verktyg, regelverk och arkitektur för att säkerhetsställa maximalt affärsvärde för våra lösningar.

 

Viktiga arbetsuppgifter:

  • Arbeta på vår BW-plattform i form av utveckling, test, planering och analys
  • Vara delaktig i förvaltningen av systemet, samt ge support och stöd inom Analysis for Office och SAP Analytics Cloud
  • Strukturerat driva egna leveranser från start till mål
  • Sätta dig in i verksamhetskrav och föreslå lösning
  • Bidra kunskapsmässigt och strategiskt i vår Hana förflyttning för att kontinuerligt vidareutvecklas och hitta nya arbetssätt
Är detta du?

För att lyckas i rollen har du har flera års erfarenhet inom SAP BW-utveckling, och har en god förståelse av design, utveckling och integration. Du har kunskap av SAP HANA och SAP Analytics Cloud. Som person har du ett öppet sinne, är proaktiv och ansvarstagande samt resultatfokuserad. Vi lämnar ingen i teamet utanför och ser att även du är en teamspelare som uppskattar en öppen dialog. För oss är det naturligt att dela erfarenhet, kunskap och ”best practices” genom ett nära teamarbete. Flytande kunskaper i skriftlig och muntlig engelska är ett krav.

För mer information

 

Kompetensutveckling och karriär 
Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. 

 

Mångfald  
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb