Inaktiv platsannons

Biträdande arbetschef i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Biträdande arbetschef

Sökes till Stockholm

Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Har du erfarenhet av att leda anläggningsprojekt? Då kan rollen som biträdande arbetschef på Peab Anläggning i Rönninge vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi befinner oss i en expansiv fas och till en av våra arbetschefsgrupper i södra Stockholm med utgångspunkt i Rönninge söker vi nu en biträdande arbetschef. I rollen erbjuds du en omväxlande vardag med ansvar för att leda och utveckla ditt verksamhetsområde. Du får en central funktion genom att du säkerställer att arbetet bedrivs utifrån företagets affärsplan och övergripande mål samt beslutar om strategiska förändringar.

Till dina arbetsuppgifter hör marknadsbevakning, anbudsförfarande och affärsutveckling. Att skapa kundrelationer samt upprätthålla befintliga samarbeten är en nyckelfaktor likväl som fokus på tillväxt och nya uppdrag. I tjänsten ingår verksamhetsansvar avseende resultat, personal, budget, arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Vi söker dig som både vill bygga upp ett vinnande lag och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för att leda, engagera och utveckla gruppen och dess medarbetare.
  • Att bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Ansvara för projektportföljen tillsammans med arbetschefen.
  • Strategisk marknadsbevakning; -bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generera nya affärsmöjligheter.
  • Övergripande ansvar för budgetfrågor såsom prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp med stöttning av våra supportfunktioner.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 8 års erfarenhet av kvalificerad projektledning och styrning i produktionsprocessen på ett anläggnings- och entreprenadbolag såsom platschef, projektchef eller motsvarande. Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. Du har ett coachande ledarskap och är van vid personalansvar för såväl tjänstemän som yrkesarbetare. Viktigt för oss är att du trivs med att jobba med människors utveckling och skapa en teamkänsla. Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt.

Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Du är drivande, kundorienterad och har ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom Stockholmsområdet. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. 

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten? a Fredrik Persson, arbetschef - fredrik.persson6@peab.se eller Tobias Munoz, HR Partner - tobias.munoz@peab.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-01-31

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)