Inaktiv platsannons

Regionchef ATS Kraftservice i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Regionchef ATS Kraftservice

Sökes till Stockholm, Lindesberg, Katrineholm

Är du redo att axla en ny utmanande och spännande roll som regionchef hos oss på ATS Kraftservice Mitt, ett bolag tillhörande Peab Anläggning AB. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

ATS Kraftservice Mitt består idag av cirka 10-15 yrkesarbetare och 10-15 tjänstemän, och vi söker nu dig som vill arbeta i geografin Mälardalsregionen. Du kommer att ha personal på etableringar i Stockholm, Lindesberg och Katrineholm. Som regionchef får du driva ett starkt team med mycket kompetens och god laganda. För att trivas hos oss ser vi att du är genuint intresserad av branschen, drivs av att leda och vara ett gott föredöme för andra, samt att produktionen och dina projekt är ditt största fokus.

Om rollen

Du och ditt team driver tillsammans projekt som faller inom geografin Mälardalsregionen. Uppdragen är i första hand lokalnätsprojekt mot de större elnätsägarna för lokalnät. Som regionchef på ATS Kraftservice Mitt har du affärs-, produktions- och personalansvar för eget arbetsområde. Ditt budgetansvar är i storleksordningen 150 MSEK per år. Du är engagerad och affärsdriven samtidigt som du är en trygg och jordnära ledare. Medarbetarna är verksamhetens främsta tillgång, och arbetsplatsen präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Våra kärnvärden speglar dig som individ men även som ledare i företaget.

Dina övergripande arbetsuppgifter som regionchef innebär att:

  • Ansvara för att leda, engagera och utveckla din arbetschefsgrupp och dina medarbetare.
  • Alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Ansvara för projektportfölj och projektuppföljning för ditt arbetsområde.
  • Utveckla kundrelationer och skapa affärsmöjligheter.
  • Ansvara för budgetfrågor, prognosarbete, anbudslämning och kontraktsskrivning.

Du rapporterar till VD för ATS Kraftservice AB  och du ingår i en välfungerande ledningsgrupp.

Din profil
Du har erfarenhet från befattningar med affärs- och
personalansvar från elkraftbranschen med inriktning på entreprenad- och projektverksamhet. Du är kunnig och har stor erfarenhet av EBR både ur ett ekonomiskt perspektiv och bygg perspektiv. Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du beskriver dig själv som affärsmässig, kundfokuserad och professionell. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Du är lugn och metodisk och har förmåga att hantera många frågor parallellt. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Körkort är ett krav då resor i tjänst är en del av uppdraget.


VD Staffan Gustavsson: 0707-794004.
HR-partner Kerstin Nilsson: 072-1416659.

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang med trevliga kollegor. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-01-31

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)