Inaktiv platsannons

Arbetsledare till vår fräsverksamhet i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare till vår fräsverksamhet

Sökes till Stockholm

Arbetsledare med erfarenhet av fräs och asfalt

Sökes till Peab Asfalt Fräsavdelningen Region Mellersta

Om tjänsten    

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen med dennes arbetsuppgifter vilket kan innebära att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för våra fräslag.

Exempel på arbetsuppgifter är att säkerställa kompetens och resurser inför ett fräsningsuppdrag, ansvara för tillsyn av trafikanordningar samt uppföljning såsom ekonomi och administration.

Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Mellersta Sverige blir ditt geografiska arbetsområde.

Vem är du

För att vara aktuell för uppdraget ser vi att har erfarenhet av eller kunskap om fräsning och asfaltering sedan tidigare.

Vi söker dig som har:

  • Bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Erfarenhet av arbete inom fräs eller asfaltering bedöms som en stor fördel.
  • B-körkort är ett krav, CE-körkort är meriterande.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som person ansvarstagande och handlingskraftig. Du är kommunikativ och skapar förtroendegivande relationer med både medarbetare och kunder. Ditt arbete är självständigt och strukturerat under emellanåt stressiga situationer.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef, Peter Hedin på tel. 072-533 53 44, peter.hedin@peabasfalt.se.

Urval sker löpande under perioden så ansök redan idag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-28

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)