Inaktiv platsannons

Inköpare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Inköpare

Sökes till Stockholm, Uppsala

Vi på Peab Anläggning satsar för fullt och söker nu dig med ett brinnande intresse och kunskap inom inköp som vill vara med och bidra till våra projekt i Solna, Uppsala eller Rönninge. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Som projektinköpare hos oss kommer du vara en del i hela byggprocessen från anbud till färdig produkt. Du kommer att arbeta nära vår kalkyl- och produktionsorganisation. Detta innebär att du kommer arbeta i hela inköpsprocessen dvs sammanställa förfrågningsmaterial, skicka förfrågningar, göra offertsammanställningar, förhandla och upprätta avtal med leverantörer och underentreprenörer, samt upprätta inköpsplaner tillsammans med platsledningen.  

Vi söker dig med erfarenhet från byggbranschen och med en akademisk examen, alternativt att du tillgodogjort dig motsvarande kompetens genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med hela inköpsprocessen, från anbudsförfrågan till avtalstecknande samt uppföljning. Du drivs av att göra bra affärer och har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt och är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har god förhandlingsvana samt en förmåga att bygga och utveckla relationer med såväl kollegor som leverantörer. Har du erfarenhet av projektledning och av ledarskap är detta något som vi också värdesätter för den här tjänsten.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Du behärskar engelska och har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

Du ingår i en inköpsgrupp tillsammans med 8 inköpare och rapporterar till inköpschefen. 
Flera placeringsorter är möjliga för denna tjänst, orterna är Solna, Uppsala eller Rönninge. Utifrån överenskommen placeringsort kommer det vara en del dagsresor till våra byggprojekt, därför är B-körkort ett krav. 

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som inköpare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Inköpschef Åsa Stenström på telefonnummer: 072- 533 45 88. 

Tillträde: omgående
Omfattning: heltid

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-01-31

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)