Inaktiv platsannons

Receptionist 20% sökes till vårt exklusiva Upper House Spa i Göteborg

Om tjänsten

Receptionist 20% sökes till vårt exklusiva Upper House Spa

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.


Upper House Spa är ett exklusivt spa som erbjuder Göteborgs högst belägna hamam, varma stenar, bastur, yoga, gym, lyxiga behandlingar och pooler. Vår spektakulära frihängande utomhuspool är en upplevelse utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist och spa värd möter du såväl våra hotellgäster som den lokala göteborgaren. I vårt spa guidar du gästerna genom sin vistelse samt underhåller olika delar av spafaciliteterna under dagen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av incheckning av spa och träningsgäster, kassahantering, försäljning av produkter, servering av dryck samt övergripande koll på allmänna ytor på arbetsplatsen.

I receptionen är du del av ett team där ett gott samarbete förespråkas. Arbetet förutsätter att du är bekväm med att leverera service i världsklass samt ansvara för att våra gäster har det bra från det att de checkar in till dess att de checkar ut.

Vem vi söker
Vi söker dig som är engagerad och positiv, är initiativrik samt tar ansvar. Du är medveten om, och bekväm i, att din roll är en viktig del i gästens upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete på femstjärniga hotell, kryssningsfartyg eller liknande ses detta som meriterande. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar.

Service är en genuin egenskap hos dig och du vill vara med och bedriva ett ”värdskap i världsklass”. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språk samt tidigare erfarenhet från vårt bokningssystem Opera och Book4Time är ett plus.

Vad vi erbjuder
Du kommer att ingå i ett team som verkligen brinner för service, med målet om att dagligen överträffa gästernas förväntningar. Du kommer att få möjligheten att lära dig receptionsarbetet inom både Front Office och Spa.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad om 20%.

Rekrytering och upplärning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 1/2 2022

Frågor om tjänsten

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb