Inaktiv platsannons

Kunderbjudandeansvarig Hemköp i Stockholm

Om tjänsten

Kom till Hemköp och var med och bygg oss ännu starkare! Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med ett starkt varumärke i en verksamhetsnära roll. Du erbjuds möjligheten att påverka från dag ett och får ta stort ägarskap kring vår framtida utveckling.

 

Hos oss genomsyrar kärleken till mat allt vi gör – vi vill göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag. Vi utmanar för att ligga i framkant inom hållbarhet och utvecklar ständigt ett attraktivt erbjudande med butiker i geografiskt viktiga lägen och e-handel för att ha marknadens nöjdaste kunder.

 

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Hemköp för en lönsam och hållbar tillväxt.

 

Bli en av oss

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med mat och människor och som ser det som en spännande utmaning att vara med och utveckla Hemköps kunderbjudande, där du ansvarar för kategorier inom färskvaror. Du ingår i försäljningsavdelningen och rapporterar till kunderbjudandechef.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i våra fina lokaler på Torsplan i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som kunderbjudandeansvarig har du ett övergripande ansvar för försäljning samt lönsamhet inom din kategori och når dit genom att optimera kunderbjudandet för alla 4 P (sortiment, pris, kampanj och space) tillsammans med övriga kollegor på försäljningsavdelningen.

 

Dina arbetsuppgifter är följande:

 

  • Driva en ökad försäljning och lönsamhet
  • Säkerställa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment
  • Identifiera potentialer utifrån datadrivna insikter och omsätta dessa till aktiviteter
  • Ta fram strategier och agera beställare till Dagab
  • Ta prioriterade initiativ vidare inom Hemköpskedjan och säkerställa involvering och genomförande av berörda funktioner och roller
  • Efter behov initiera leverantörssamarbete
  • Föra dialog, kommunicera, informera och ta fram säljåtgärder med/för butik och övriga funktioner på supportkontoret
Det här förväntar vi oss

Till rollen som kunderbjudandeansvarig söker vi dig med högt kommersiellt fokus. Du är en analytisk problemlösare som med engagemang och driv tar dig an dina arbetsuppgifter. Du bidrar med din positiva energi och du ser värdet i att bygga relationer och att nätverka. Din förmåga att samarbeta och kommunicera på ett tydligt sätt i budskap och handling kommer att hjälpa dig att vara lyckosam i denna roll. Du ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och du strävar efter att på ett strukturerat sätt säkerställa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment för både butik och koncern.

 

Du har en akademisk examen inom ekonomi, marknadsföring eller liknande samt minst 5 års erfarenhet inom dagligvaruhandel eller från leverantörsledet. Du har gedigen erfarenhet inom sortiment, prissättning och/eller kampanjfrågor, samt förhandlingsvana. Din förmåga att från ett BI-system skapa rapporter och göra analyser, samt omsätta insikter i aktiviteter, är god. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb