Inaktiv platsannons

Säsongsmedarbetare Drive-in/erfaren truckförare 30h/v i Arlöv

Om tjänsten

 

”Det finns alltid något att göra!"

 

Det vet vår kompetenta personal på HORNBACH som gärna delar med sig av sin kunnighet gällande projekt, både till hemmabyggare och proffs. Skjortan de bär är mer än bara ett arbetsplagg. Skjortan förtjänas genom kompentens, hjälpsamhet och skicklighet. Hos oss får du nu chansen att kavla upp ärmarna på din alldeles egna Hornbach-skjorta och få möjlighet att bygga, utveckla och förädla såväl relationer som projekt . Vi hoppas att vi med detta sått ett litet frö och att DU gör slag i saken och ansöker redan idag om att bli en del av HORNBACH - ett av Europas största företag inom bygg- och trädgårdsmarknad.



Säsongsmedarbetare Drive-in/erfaren truckförare 30h/v (771)

Dina Arbetsuppgifter

Vill du vara med och stärka vårt befintliga team? Inför säsong söker vi nu en erfaren truckförare till vår Drive-In. Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och träsortiment såsom virke, marksten, betong, gips mm. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut.

 

Nu söker vi butiksmedarbetare till vår Drive-In hall där dina arbetsuppgifter består av säkerställa varans flöde från beställning, via godsmottagningen hela vägen fram till hyllan. Du kommer även hantera den dagliga driften i form av lossning av inkommande gods samt hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som logistikmedarbetare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

 

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har arbetat med försäljning av byggvaror eller praktisk yrkeserfarenhet relaterad till ovanstående varuområde. Du som söker skall ha en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, effektiv och självgående. Truckkort (A1-A4 & B1-B4), god truckvana med fokus på motvikstruck är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra skrymmande gods.

 

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 tim/veckan. Schemalagda arbetstider dag, kväll och varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Tillträde: 1/3 2022

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arlöv | Detaljhandel | Deltidsjobb