Inaktiv platsannons

Säsongsmedarbetare Dispoteam/beställningskoordinator 30h/v i Arlöv

Om tjänsten

 

”Det finns alltid något att göra!"

 

Det vet vår kompetenta personal på HORNBACH som gärna delar med sig av sin kunnighet gällande projekt, både till hemmabyggare och proffs. Skjortan de bär är mer än bara ett arbetsplagg. Skjortan förtjänas genom kompentens, hjälpsamhet och skicklighet. Hos oss får du nu chansen att kavla upp ärmarna på din alldeles egna Hornbach-skjorta och få möjlighet att bygga, utveckla och förädla såväl relationer som projekt . Vi hoppas att vi med detta sått ett litet frö och att DU gör slag i saken och ansöker redan idag om att bli en del av HORNBACH - ett av Europas största företag inom bygg- och trädgårdsmarknad.



Säsongsmedarbetare Dispoteam/beställningskoordinator 30h/v (771)

Dina Arbetsuppgifter

I rollen som medarbetare på vår dispoavdelning ansvarar du tillsammans med dina kollegor i teamet för beställning av varor. Du ser även till så att hela varuhusets sortiment följer företagets lagerhållningsstrategi. Merparten av arbetet sker på butiksgolvet och du samarbetar dagligen med dina kollegor på försäljningsavdelningarna och utbyter frekvent erfarenheter.

 

Din Profil

Du som söker bör har god matematisk förståelse och förmåga att se sammanhang mellan tal och praktisk verklighet. Du är positiv och har lätt för att kommunicera med andra. Vidare behöver du vara noggrann, strukturerad samt ha god datorvana. Som person har du stor initiativförmåga och tycker om att tillsammans med kollegor nå framgång.

 

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar, helgarbete förekommer. 

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Tillträde: 1/4 2022

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arlöv | Detaljhandel | Deltidsjobb