Inaktiv platsannons

Säsongsmedarbetare Grill/maskin 30 tim/v i Arlöv

Om tjänsten

 

”Det finns alltid något att göra!"

Det vet vår kompetenta personal på HORNBACH som gärna delar med sig av sin kunnighet gällande projekt, både till hemmabyggare och proffs. Skjortan de bär är mer än bara ett arbetsplagg. Skjortan förtjänas genom kompentens, hjälpsamhet och skicklighet. Hos oss får du nu chansen att kavla upp ärmarna på din alldeles egna Hornbach-skjorta och få möjlighet att bygga, utveckla och förädla såväl relationer som projekt . Vi hoppas att vi med detta sått ett litet frö och att DU gör slag i saken och ansöker redan idag om att bli en del av HORNBACH - ett av Europas största företag inom bygg- och trädgårdsmarknad.



Säsongsmedarbetare Grill/maskin 30 tim/v (771)

Dina arbetsuppgifter

Älskar du att stå vid grillen och anses vara lite av en grillexpert?  Då är dig vi vill ha! Nu söker vi en passionerad grillmästare/medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara grillar. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

 

Din profil

Du som söker har ett stort intresse och god kunskap om trädgårdsmaskiner och grillar. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiksförsäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering samt att du brinner för försäljning. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. .

 

Arbetstid/Varaktighet: Visstid/Säsongsanställning. Deltid, 30 tim/v. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 1/3 2022

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arlöv | Detaljhandel | Deltidsjobb