Inaktiv platsannons

Tågvärdar till MTR Mälartåg i Stockholm

... Som Tågvärd hos oss på MTR Mälartåg ansvarar du för service och säkerhet ombord. Du delger våra resenärer relevant information via högtalarutrop i samband med trafikst...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som Tågvärd hos oss på MTR Mälartåg ansvarar du för service och säkerhet ombord. Du delger våra resenärer relevant information via högtalarutrop i samband med trafikstörningar etc. Tågvärden ansvarar även för manövrering av vagnsdörrar i samband med resenärernas av- och påstigning och säkerställer tillsammans med föraren att resenärerna får en trygg och säker resa. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för kundmiljön ombord.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Bidra till en positiv och trygg reseupplevelse för resenärerna
Ge utmärkt service och övrig information till resenärer
Skapa en säker och trygg resenärsmiljö genom att följa instruktioner och rutiner

Med oss på MTR gör du skillnad varje dag året om. Både för våra resenärer och för samhället omkring oss. Vi är över 5500 lokförare, tågvärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr.

Under pågående pandemi har vårt fokus legat på att fortsätta leverera full trafik med högsta punktligheten för att de som verkligen behöver resa ska kunna göra det på ett tryggt sätt. Vi har hållit samhället i rullning!

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Tågvärd är du serviceinriktad och trivs med att möta människor i din vardag. Som person är du ansvarsfull, noggrann och har förmågan att behålla lugnet i stressade situationer.

Vidare uppfyller du nedan kriterier:
Gymnasieutbildning eller motsvarande
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Detta eftersom tjänsten innehåller arbetsuppgifter där du gör högtalarutrop och informerar våra resenärer
Fullgod syn med eller utan glasögon/linser, felfritt färgseende, normal hörsel och du får inte ha några sjukdomar som påverkar trafiksäkerheten då Tågvärdstjänsten klassas som en säkerhetstjänst
Arbetat inom något serviceyrke (meriterande)
Möjlighet att ta dig till arbetet oavsett tid på dygnet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör
Vår vision är att vara ett ledande globalt företag som genom omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen. Utifrån vår vision driver vi all vår verksamhet enligt fyra värdeord: Utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt samt mätbara resultat. Läs mer om oss på

Mälardalsregionen står inför en spännande tid med utökad tågtrafik, nya tåg, en nyöppnad depå och en sammanslagning av två tågtrafiksystem, det nuvarande Mälartåg och Upptåget. Den 12 december 2021 tog vi på MTR över driften av Mälartåg och i juni 2022 är det trafikstart för Upptåget.

Tillsammans med Mälardalstrafik vill vi utveckla framtidens Mälardalen och skapa en attraktiv kollektivtrafik för ett hållbart samhälle. För att kunna leverera en utmärkt service till våra resenärer söker vi nu serviceinriktade tågvärdar med stationeringsort i Stockholm.

Vi hoppas att du vill följa med oss på resan och utveckla Mälardalen. Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se.

Vi söker tågvärdar på heltid. Urval och intervjuer sker löpande så vi önskar gärna att du söker tjänsten direkt. Anställningen börjar med 1,5 månaders utbildning med start den 8 februari. Vi kommer eventuellt ha en kursstart längre fram också.

Välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech, MTR Facility Management, samt drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-27
Referensnummer: C72787

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 10

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)