Inaktiv platsannons

Produktchef El i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Produktchef El

Sökes till Stockholm, Malmö, Göteborg, Ängelholm

Vi söker nu en ersättare till vår produktchef med inriktning el som nu går vidare till ett annat uppdrag inom bolaget. Placeringsort är på någon av våra kundcenter/filialen efter överenskommelse.

Om tjänsten

Som Produktchef arbetar du gentemot vår verksamhet i hela landet. Arbetet innebär optimering av maskinparken, vara ansvarig gentemot utvalda leverantörer inom området och arbeta med omvärldsbevakning. Du kommer även ta fram riktlinjer för produkter avseende nyttjande och underhåll. Du stöttar verksamheten med anskaffning och allokering, samt säkerställer att produktsortimentet efterlever de lagar och krav som ställs på tex säkerhet och miljö. Du är drivande i ett produktråd där du tillsammans med de regionala el-cheferna fångar upp och driver frågor samt stöttar den lokala organisationen. Resor förekommer i tjänsten.

Om dig

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av att arbeta med el eller liknande, du har också ett tekniskt intresse och förståelse. Vi tror även att du har kunskap inom ekonomi, miljö och kvalitet. Du är van att arbeta strukturerat och att driva ditt eget arbete. Som produktchef kommer du ha många kontakter med medarbetare runt om i företaget, vilket ställer krav på en god kommunikationsförmåga.

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

uppgifter

Anders Barchéus, Anders.Barcheus@lambertsson.com

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade om annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-06

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)