Inaktiv platsannons

Gothia Towers söker Front Office Manager i Göteborg

Om tjänsten

Gothia Towers söker Front Office Manager

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Gothia Towers är med 1200 rum ett av Europas största hotell. Vår vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats. Vill du vara med på den resan? Välkommen att söka tjänsten som Front Office Manager. Mattias som idag har rollen kommer gå vidare till ett nytt uppdrag inom vår organisation och vi söker nu hans efterträdare.


Beskrivning av rollen


Du är personen som tillsammans med ditt team får alla gäster att känna sig välkomna till Gothia Towers. Att varje gäst får ett personligt bemötande och upplever att vi överträffar förväntningarna på servicenivå är ett av dina viktigaste uppdrag. I rollen som Front Office Manager ansvarar du för verksamheten i hotellets två receptioner och vår Guest Relationsroll. Rollen kräver både operativ och strategisk kompetens. Operativt planerar och säkerställer du att den dagliga driften fungerar optimalt. I din strategiska roll ser vi att du med stort engagemang och driv vill utveckla vår verksamhet till att bli Europas mest attraktiva mötesplats. 

Utveckling av gästresan med både personlig service och digitalt innehåll ingår i rollen såväl som planering för kommande evenemang och arbete med ekonomiska nyckeltal såsom estimat för timmar och omkostnader. Du är bollplank för ditt team och har nära samarbete med andra avdelningar i huset såsom Inhouse sales, Housekeeping, Upper House och Security. Du har ett tätt samarbete med vår Guest Service Manager gällande planering av driften och optimering av bemanning med gemensamma resurser. Rekrytering och introduktion av nya medarbetare är en förekommande del av rollen.  

I ditt team ingår 8 Supervisors och totalt ca 25 medarbetare. Du rapporterar till Director of Hotel & Spa och ingår i ledningsgruppen för Hotel & Spa.


Vem vi söker

Vi söker en trygg ledare som motiverar och inspirerar sina medarbetare till att våga ta initiativ. Du arbetar aktivt på både grupp- och individnivå med mål och uppföljning, älskar att kommunicera med olika människor och brinner för merförsäljning och gästbemötande. Vi tror att du är en driven, strukturerad och prestigelös person, som har ett högt engagemang och som brinner för service. Du står för handlingskraft och är en positiv kraft att räkna med.

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av en serviceroll i ledande position, ledarskap och personalansvar inom större hotell alternativt hotellchef för ett mindre hotell eller annan verksamhet inom besöksnäringen.

Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad när det behövs. Du är en mycket god kommunikatör och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, gäster och kunder. Du är van att arbeta med och i flera olika system. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande.

Du har en utbildning inom Hospitality Management eller motsvarande. Exempel på framgångsrika projekt och aktiviteter som lett till ökad trivsel för gäst och besökare är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. 

 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats i spännande utveckling, på ett av Europas största hotell och mötesplatser. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag 20/2, rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Frågor om tjänsten

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)