Inaktiv platsannons

Praktik Kommission Hem & Mode VT22 till Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 14 februari 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vi på Åhléns sätter ett stort värde i att erbjuda praktikplatser till studenter. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter men också inspirera dig till att vara en del av vår vision. För oss ger samarbete med studenter och skolor ett värdefullt utbyte som bidrar till utveckling både för oss och för dig som kommer hit. Nu söker vi en praktikant till kommissionsteamet!

Vad innehåller praktiken?

Under din praktik kommer du få vara med i det dagliga arbetet på kommissionsavdelningen. Kommissionsavdelningen hanterar de största mode- och hemleverantörerna. Konkret kan det innebära att får hjälpa till med hantering av artikelregistrering och artikelvård. Få insikt i sortimentsarbetet, förhandlingar och försäljningsprocesser. Delta vid möten med leverantörer. Delta i arbetet med e-handel och andra marknadsföringskampanjer vad gäller fotoprover, bilder och produkttexter.

Du kommer får stort eget ansvar och blir en del av ett ambitiöst och engagerat team.

Kvalifikationer

Vem söker vi?

Vi söker dig som har vilja, engagemang och en förmåga att få saker gjorda. Du är en lagspelare samtidigt som du vågar ta egna initiativ och har en god kommunikativ förmåga. Som person är du nyfiken och vill ständigt utvecklas.

För att vara kvalificerad för en praktik inom Kommissionsteamet hem och mode på Åhléns ser vi att du har:

  • En pågående eftergymnasial utbildning inom Ekonomi- och eller Inköp.
  • En godkänd praktikperiod
  • Ett stort intresse för Mode och Hem
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Word och Excel

Praktikperioden omfattar minst 10 veckor, helst längre med start vinter/vår 2022

Vi på Åhléns erbjuder dig en praktik i en inspirerande miljö på ett av Sveriges ledande retailföretag. Som praktikant på Åhléns blir du en i teamet och får delta i det dagliga arbetet. Du får mycket eget ansvar och vi uppskattar att du vill dela med dig av dina idéer.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej