Inaktiv platsannons

Kvalificerade och passionerade kockar till Liseberg (Sommar 2022) i Göteborg

Om tjänsten

Kvalificerade och passionerade kockar till Liseberg (Sommar 2022)
Liseberg AB

Sommarsäsongen 2022 närmar sig, och nu söker vi söker kockar till våra restauranger, bland annat till Lisebergs Wärdshus, Tyrolen, Järnvägsrestaurangen, 1923, The Green Room, Hamnkrogen och Personalrestaurangen Köket. 

Liseberg kan erbjuda dig en annorlunda och positiv arbetsmiljö med närhet till glädje och skratt, möten med förväntansfulla gäster, arbetskläder och lön enligt avtal. Här på Liseberg får du vara dig själv då vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg! Det som får ett Lisebergsbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är mötet med trevliga medarbetare som alla vill göra gästens besök till något alldeles särskilt. För att lyckas med detta har vi alla Lisebergare ett gemensamt ansvar att möta våra gäster med hjärtat och skapa upplevelser värda att längta till.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Våra köksmästare är duktiga ledare och förebilder. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågan och har flera KRAV-märkta restauranger och en matsmart personalrestaurang. Du behöver relevant yrkeserfarenhet, har du restaurangutbildning är det en merit. Vi förutsätter att du är en lagspelare med fokus på service och kvalitét, och att du är lyhörd för våra gästers behov och önskemål. 

Det värdesätts om du är stolt yrkesmänniska som är uthållig och gillar ett högt tempo! Hos oss är inte ensam stark, och vi tror att det är lagarbetet som genomsyrar vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej