Inaktiv platsannons

Platschef Halland i Varberg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef Halland

Sökes till Varberg, Halmstad

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter.

Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund.

 JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

 Vill du ha ett omväxlande arbete med härliga kollegor i en roll där du blir en viktig nyckelperson? Då kan du vara vår nästa platschef! Vi har flera intressanta projekt på gång och söker dig med god förmåga att samarbeta och samverka med andra. Välkommen till oss på Peab!

Om tjänsten

Att ha en ledande roll på Peab Byggservice innebär både spännande och stundtals tuffa utmaningar. Som platschef hos oss kommer du att ansvara för Peabs arbetsledning, ekonomisk uppföljning och planering. Du kommer att ha formellt personalansvar för en grupp medarbetare. Vi har kontor i Varberg och Halmstad där vi idag arbetar med både löpande jobb men också diverse projekt, mot både privatpersoner och företag.

 Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö, ansvara för daglig planering och produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter. Du kommer också att göra kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa effektivitet och leverans samt ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt.

Om dig

Vi söker dig som

 - har en byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- har minst tre års erfarenhet av arbete i en ledande position

- har kompetens inom kalkylering och ekonomisk uppföljning

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har god IT-vana

- har B-körkort samt tillgång till egen bil

 

Du är en person som bygger personliga relationer inom verksamheten. Du nyttjar ekonomisk information och nyckeltal för prioriteringar i ditt arbete. Vi tror vidare att du som uppskattar att ha en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver ”ditt företag” i företaget kommer att trivas extra bra som platschef hos oss.

Du tar ansvar för din egen och andras säkerhet. Arbetet kräver vidare att du är en person som driver resultat och uppfyller mål. Du har ett tydligt ledarskap och du drivs och motiveras av att få ta stort ansvar och att nå resultat tillsammans med ditt team.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Om du har erfarenhet av liknande arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör och har erfarenhet av arbetsledning inom byggprojekt framförallt inom om- och tillbyggnadsprojekt ser vi det som meriterande.

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta arbetschef Patrik Christiansson 073-3373565 eller på mail patrik.christiansson@peab.se alternativt HR-partner Mia Ström 072-5336300 mia.strom@peab.se 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-28

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Varberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Varberg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)