Inaktiv platsannons

Pålmaskinist Grundläggning i Örnsköldsvik

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Pålmaskinist Grundläggning

Sökes till Örnsköldsvik

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.
 

Nu behöver vi förstärka vår grupp i norr med en pålmaskinist. Vi utför flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis pålning, spontning och borrning. Som maskinist jobbar du i ett team om två, vi strävar efter att båda ska kunna köra maskinen. Du kommer jobba både i och utanför maskinen. Våra nuvarande projekt finns i Dalarna och norr ut. Då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd att veckopendla, det innebär att du inte behöver vara bosatt i direkt anslutning till vår verksamhet.
 

Vi tror att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Erfarenhet från Grundläggningsarbete, smidesarbeten samt förarbevis på pålkran samt grävmaskin och B-körkort är ett krav.

 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

KONTAKTPERSONER:
Patrik Andersson VD  patrik.andersson9@peab.se

Daniel Stenlund Bitr. Arbetschef daniel.stenlund@peab.se

Frida Hedback HR  frida.hedback@peab.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. 
 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-04-15

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)