Inaktiv platsannons

C-con söker driven montör i Skellefteå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
På C-con brinner vi för att skapa trygga och olycksfria arbetsplatser genom att märka upp anläggningar efter gällande lagar och regler.

Vi har löst detta igenom att arbeta enligt C-cons IMD metod.
I IMD Metoden arbetar vi med inventering, montering och dokumentering på ett noggrant och systematiskt sätt så vi kan lämna en korrekt märkning och slutdokumentation efter oss utan att ta tid och resurser från våra kunders personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar:

- Montering av skyltar enligt arbetsunderlag och flödesschema.
- Arbete från mobila arbetsplattformar.
- Flexibilitet kring arbetstider samt resor inom Sverige.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten är noggrann, arbetsvillig och har en positiv attityd. Du trivs med att arbeta fysiskt och har lätt för att samarbeta med andra. Framför allt har du en mycket hög arbetsmoral, vilja och engagemang i ditt arbete. Är du även en god problemlösare så kan det vara dig vi söker!

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Uppdraget sträcker sig över 6 månader och det finns goda möjligheter till anställning hos C-con om vi trivs med varandra. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Dahlgren via tfn: . E-post: och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skellefteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola