Inaktiv platsannons

Ung Företagsamhet söker projektledare i Gävle

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har de utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2009 arbetar Ung Företagsamhet även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Genom deras arbete skapas fler företag och fler företagsamma medborgare eftersom barn och ungdomar ges möjlighet att träna entreprenöriella förmågor under skoltiden. Ung Företagsamhet har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 100 anställda i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för företagsamhet och är redo att göra skillnad på riktigt? Vill du jobba flexibelt, fritt och ha stort eget ansvar? Nu söker vi en driven och ansvarstagande medarbetare till Ung Företagsamhet. Vill du bli en del av UF:s tajta team i Gävleborg?

Som projektledare på UF arbetar du med både befintliga och potentiella samarbetspartners vilka hjälper verksamheten att hålla i gång. Du ansvarar för den löpande dialogen och planerar för framtida partneraktiviteter och projektleder dessa samtidigt som du även sköter prospektering samt bokar och genomför möten. I rollen kommer du även ha huvudansvaret för UF:s alumniverksamhet, ett nätverk för före detta UF-företagare. Du jobbar tätt tillsammans med dina övriga kollegor då era arbetsområden ofta överlappar varandra.

Din profil
Vi söker dig som är en prestigelös, säljande och socialt kompetent person som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Du brinner för entreprenörskap i skolan och vill tillsammans med dina kollegor arbeta för att verksamheten kan växa. För att få UF:s entreprenöriella vardag att gå ihop är du en mästare på att ta egna initiativ och vågar lyfta luren när det krävs. Du är en sann lagspelare men har heller inga problem att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. Ordning och reda är ett måste då du arbetar med många uppgifter parallellt och ständigt håller ett högt tempo. Du är van att prata inför grupp och har lätt att entusiasmera samt få andras förtroende genom att du ger ett trovärdigt intryck.

Vi ser gärna att du drivit UF-företag under de senaste åren och att du under en tid arbetat med försäljning. Din administrativa förmåga är god och du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av löpande bokföring ser vi det som positivt. B-körkort är ett krav och tillgång till bil ett plus.

Ansökan
Ung Företagsamhet samarbetar med Clockwork Rekrytering. Urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan på så snart som möjligt, dock senast . Om du har några funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maja Holm på .

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola