Inaktiv platsannons

Rental Sales Manager i Västerås

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
AVIS är verksamt på över 5 000 platser i 165 länder över hela världen.
Avis är ett pålitligt och prisbelönt varumärke med en lång historia av innovation inom biluthyrningsbranschen, och är ett av de världsledande varumärkena när det gäller kundlojalitet, med ett engagemang för verklig bekvämlighet och exceptionell service.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för kunds räkning en ny serviceinriktad medarbetare med säljfokus.
Som medarbetare hos AVIS jobbar du mycket med kontakt mot våra kunder. Vi ser att du har ett stort intresse för service och sälj. Du sätter alltid kunden i fokus och på ett smidigt sätt löser kundernas problem. Du är ansvarstagande och arbetet kräver att du är strukturerad och har gott ordningssinne. Du kommer befinna dig i en varierande miljö där arbetet är väldigt omväxlande.
I ditt arbete hos AVIS kommer du bland annat syssla med:
* Kundkontakt direkt på våra kontor (främst på kontoret i Västerås och dessutom via Telefon och mejl.)
* Ta emot och administrera bokningar via mejl och telefon.
* Fakturahantering och hantering av skadeärenden
* Allmän support gällande problem och funderingar mot kunder.
*Merförsäljning av tjänster och tillval

Din profil
Viktigt för tjänsten:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Avslutat 3-årigt gymnasium
Arbetslivserfarenhet från service både över disk och via telefon
Goda kunskaper i MS Office-paketet
B-körkort

Ansökan
Om anställningen
Du blir till en början anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utvecklig. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet spelar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta Adis Martinovic via mejl till Varmt välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Försäljning / Inköp | Extrajobb | Grundskola