Inaktiv platsannons

Relationsskapande säljare till Kinnarps i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om företaget
KIGADA Holding AB är moderbolaget där bland annat Kinnarps Gävle Dalarna AB och Wallners Persienn och Markis AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 60-tal anställda.

Kinnarps Gävle Dalarna AB är de största inredningshusen i Dalarna respektive Gästrikland. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för i princip alla miljöer såsom kontor, skolor, butiker, gallerior och restauranger. Vi hjälper till med inredning som skapar tilltalande miljöer och signalerar rätt värderingar, samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön.

Dina arbetsuppgifter
Till Kinnarps Gävle Dalarna AB söker vi nu en säljare som vill utveckla och förvalta nya samt befintliga kundrelationer. Är du duktig på att skapa förtroendeingivande relationer, är intresserad av inredning och har erfarenhet av uppsökande försäljning? Då är det kanske just dig vi söker!

I denna roll som säljare på Kinnarps ansvarar du för hela säljprocessen gentemot såväl befintliga avtalskunder som nya kunder. Arbetet präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i främsta fokus. I nära dialog med kunden ansvarar du för inredningsprojekt och inredningslösningar, från offert till leverans och uppföljning. Du arbetar proaktivt mot långsiktiga mål med en professionell affärsmässighet för att skapa förtroendefulla relationer.

Din profil
Vi söker dig som motiveras av att skapa långsiktiga relationer, som inte räds för att ta nya kontakter och har ett affärsmässigt tänk i ditt arbete. Du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor i teamet men har samtidigt förmågan att arbeta självgående. Ditt arbete präglas av stort engagemang, du är ambitiös och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Till denna roll söker vi dig som har arbetat med B2B och det är meriterande om du har arbetat med uppsökande försäljning. Din datorvana är god, du har kunskaper i CRM-system samt har lätt att kommunicera i såväl tal som skrift. Du har ett stort intresse för att göra affärer samt är alltid mån om att göra dina kunder nöjda. Vi ser gärna att du även har ett intresse för inredning och visuell estetik.

Vad kan Kinnarps Gävle Dalarna erbjuda dig?

Kinnarps erbjuder dig ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar i ett kundorienterat företag. Här får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet, kontinuerlig utbildning och utvecklingsmöjligheter. I teamet arbetar ni hårt tillsammans, samtidigt som Kinnarps uppmuntrar alla att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ansökan
Är detta en tjänst för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Kinnarps med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på så snart som möjligt, dock senast . Vid frågor kring tjänsten kontakta Simon Lindberg på eller Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola