Inaktiv platsannons

Underhållsmekaniker till Setra Heby i Sala

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Gransågverket Setra Heby, fem mil väster om Uppsala, har omkring 90 medarbetare. Enheten producerar sågade trävaror för leverans till bland annat industrikunder, hustillverkare, limträfabriker och brädgårdar.

Dina arbetsuppgifter
Setra Heby söker nu en underhållsmekaniker till underhållsteamet. Underhållet bedrivs i nära samarbete med driften där vi har stort fokus på hög tillgänglighet i våra anläggningar. Nu söker vi en underhållsmekaniker som gillar utmaningar och som vill vara med och utveckla underhållsarbetet på Heby sågverk.

Teamet som du ingår i består av underhållschef, underhållstekniker, mekaniker, elektriker, pannskötare och förrådsansvarig. Som mekaniker säkerställer du produktionen genom underhållsarbeten så som förebyggande-, förbättrande- samt avhjälpande underhåll av maskinparken. Du är ett stöd vid installationer och vid om- och nykonstruktioner. Du sköter dina arbetsorder i vårt underhållssystem, där vi också skapar och uppdaterar mallar och instruktioner för vårt förebyggande underhåll. I rollen ingår också att vara aktiv i att
utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet.

Arbetsformen är för närvarande kontinuerligt tvåskift, men andra skiftsformer kan bli aktuella. Viss beredskap ingår i tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Din profil
Vi söker dig som har relevant teknisk eller praktisk gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik. Du har erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll och reparationer som exempelvis svetsning och lagerbyten. Har du kännedom om hydraulik och pneumatik är det meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du har ett högt säkerhetsfokus, är serviceinriktad och kommunikativ. Du tar egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare.

Inom Setra ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet. Setra driver ett målinriktat arbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt lönsamhets- och kundfokus. Centrala värdeord är engagemang, nytänkande och ansvar.

Ansökan
I den här rekryteringen arbetar vi med Clockwork Rekrytering.

Känner du att det här är nästa utmaning i ditt arbetsliv? Vad kul! Skicka då in din ansökan på vår hemsida så snart som möjligt, dock senast . Vid frågor kontakta gärna Ida Broman via telefon eller mail, eller Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Sala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sala | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola