Inaktiv platsannons

Bilglastekniker till Danderyd och Täby i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Har du ett brinnande intresse för bilar och gillar teknik? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Du kommer ingå i ett starkt team ute på vår kunds verkstad i Danderyd.

Detta är en direktrektyrering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är start omgående, så snart vi träffar rätt person för tjänsten. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju

Din profil
Vi söker dig som har gått fordonsteknisk utbildning eller annan utbildning inom hantverksyrken eller inom teknik. Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och du har ett starkt intresse för bilar. Att arbeta självständigt ser du som motiverande, du är lättsam som person och trivs att samarbeta med kollegor.

Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på telefon eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola