Inaktiv platsannons

Sågverksoperatörer till Setra i Färila - sommarvikariat i Ljusdal

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva maskinoperatörer till Setra i Färila som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som maskinoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. En del av arbetet utförs självständigt där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete. Vi har stort fokus på säkerhet vilket gör att ordning och reda är en viktigt egenskap hos våra medarbetare.

Huvudsakliga behovet är under maj-aug, men det kommer finnas möjlighet att börja med start inom kort för den som har möjlighet.
Arbetstider är förlagt till 2-skift.

Din profil
Då arbetet som sågverksoperatör är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbetet med dina kollegor.

Du är kvalitetsmedveten och observant.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande.

På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Om du har några funderingar, hör av dig till Simon Lindqvist på alt

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Ljusdal
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ljusdal | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola