Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare på deltid i Stockholms län

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du studerande och är ute efter en deltidstjänst? Motiveras du av att dagligen arbeta med kundkontakt? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund kommer du att ta
Som medarbetare i vår kunds support är det du och ditt team som via telefon, mejl, chatt och sociala medier först möter våra kunder. Du utbildas till att hjälpa kunder som idag använder de tjänster som erbjuds eller som är nyfikna på att bli kunder hos oss. Du kommer att arbeta i ett av de bästa kundsupportteamen i branschen som flera gånger mottagit nomineringar och utmärkelser för den höga kundnöjdheten.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi ser att du som söker är studerande eller har ett annat arbeta på minst 50%. Du kan arbeta minst 15 timmar i veckan samt delta under utbildningsveckan som börjar 28/2 på heltid. Det är högt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta kundorienterat. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
Som person ser vi att du är social och älskar att ge bästa tänkbara service. Vidare får du kunden att känna ett förtroende för både dig och företaget.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholms län
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kundservice / Call Center | Extrajobb | Universitet/Högskolestudier