Inaktiv platsannons

Säljare till PreZero i Umeå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om företaget
PreZero Recycling AB erbjuder hållbar återvinning på lokal, regional och global nivå. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Tillsammans med våra kunder bidrar vi till den cirkulära ekonomin och en mer hållbar framtid.

Vi har arbetat med avfalls- och återvinningsfrågor i många år. För oss är det vår historia, vår nutid och vår framtid - vårt DNA helt enkelt. Vi förädlar våra kunders avfall till värdefull råvara – det ger vinster för kunden, miljön, ekonomin och samhället.
Våra värderingar: trygghet, engagemang och nytänkande, styr vår verksamhet i grunden och gör oss till de vi är. Det guidar såväl företaget, som våra medarbetares vardag i mötet med kunder, leverantörer och kollegor.

Känner du att du vill bidra till ett bättre klimat och genom det ett mer hållbart samhälle? Är du en engagerad, resultatinriktad säljare med stor vilja att göra skillnad? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Säljare hos PreZero jobbar du självständigt med att driva försäljning där du etablerar nya kontakter samt vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer.

Du erbjuder lösningsförsäljning och rådgivning för att hjälpa våra kunder i avfallsfrågor som bidrar till en modernare avfallshantering så att de på sikt når sina miljömål. Vår bransch är i ständig utveckling och du behöver ta eget ansvar för att söka information och hålla dig uppdaterad när det gäller avfall, priser och logistiklösningar.

Du utgår från vårt kontor i Umeå men du kommer främst att vara på resande fot runt om i främst Umeå. Du kommer att tillhöra försäljningsteam Region Nord.

Som säljare hos PreZero kommer du att få vara med på en stor och positiv förändringsresa med modernisering i en av de viktigaste branscherna, där fokus ligger på miljö, hållbarhet och återvinning. Det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen och även avancera inom företaget.

Din profil
För att passa i denna roll ser vi att du har en säljbakgrund där du tidigare har arbetat med B2B-försäljning. Vi söker dig som vill jobba självständigt och har ett driv, vilja och engagemang att leverera hög kvalitet och ett gott resultat. Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och orädd att fatta egna beslut.

Du trivs i en nätverkande och säljande roll där du på ett övertygande och förtroendegivande sätt vågar coacha och utmana kunden. Du är samtidigt prestigelös och tvekar inte att hugga i där det behövs.

Eftersom du till stor del kommer att vara på resande fot så är B-körkort ett krav. För tjänsten krävs även att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar PreZero Recycling med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20/3 via

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Katarina Norberg, tfn:
Vill du läsa mer om PreZero så är du välkommen att besöka vår hemsida:

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola