Inaktiv platsannons

Leveranskoordinator inom fiberetablering sökes till IP-Only i Uppsala

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Som Leveranskoordinator ansvarar du aktivt för att genomföra fiberetablering i flerbostadshus runt om i hela Sverige. IP-Only har åtagit sig att tillhandahålla en fiberanslutning och det är leveransteamets uppgift att driva dessa projekt och säkerställa att dessa projekt inte stannar av, att de levereras inom en rimlig tidsplan samt att den ekonomiska kalkylen hålls.
I din roll ansvarar du helt för dessa leveranser och ingår i större team. Tillsammans ansvarar ni för att kunderna ska få snabb och precis fiberleverans till sina bostadsrättföreningar. Du har heltäckande roll och följer dina projekt från det att säljaren har tecknat och registrerat en kundorder tills dess att den blir en driftsatt lösning. Konkreta arbetsuppgifter är att planera och koordinera implementationerna samt ha kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer såväl som parallella interna avdelningar. Du arbetar löpande med aktiv kontakt mot iblandade entreprenörer samt dokumenterar projekten i våra ärendehanteringssystem.

Här får du stora chanser att utvecklas och ta ett stort ansvar för Sveriges fiberetablering. Tjänsten är en konsultlösning och du arbetar via 2Complete hos IP-Only i Uppsala.

Om företaget
”Vår vision är att vara Nordens ledande leverantör av kommunikationsinfrastruktur som driver på och möjliggör det uppkopplade samhället. Vi möjliggör möjligheter.

IP-Only verkar för att alla ska få tillgång till fiber. Vi vill bygga ett hållbart fibernät som bidrar till samhällets digitala utveckling. Därför har vi certifierat och förbundit oss till att följa Robust fiber – branschstandarden för fiberförläggning.

På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Som anställd på IP-Only behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Med hjälp av vår egenutvecklade karriärsaccelerator erbjuder vi alla anställde utvecklingsmöjligheter både inom, men kanske också utanför företaget. Vi gör det eftersom vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för #x201D;

Din profil
Att arbeta som Leveranskoordinator är ett väldigt roligt arbete då det kräver många kvalitéer hos dig.

Du behöver ha en stor del sociala kunskaper då du ska samarbeta med kunder, entreprenörer och många olika personer i den interna organisationen. Många gånger måste du även kunna kravställa på dessa för att dina projekt ska bli levererade enligt plan.

Du behöver en administrativ ådra då arbetet följs upp och dokumenteras noggrant för samtliga inblandade parter. Detta även för att dina projekt ska kunna stängas som slutlevererade samt följas upp ekonomist. Som Leveranskoordinator har du fullt ansvar för dina leveranser, både kvalitativt, ekonomiskt samt att de följer sin tidsplan.

Du behöver även ett driv och en prestationsvilja då det kräver energi att driva leveranserna på bästa sätt och för att få ett förväntat resultat hos alla runt omkring dig. Vilken bakgrund du har spelar mindre roll, men du har arbetat i en servicefunktion med vana från både telefon och mail. Du har arbetat i olika typer av system och har lätt för det administrativa och tycker om ordning och reda. Det finns ett tekniskt intresse hos dig men du behöver absolut inte vara någon expert. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att trivas i rollen är du en självgående person som tar stort ansvar för ditt arbete, där du ser vad som behöver göras och vågar ta egna initiativ. I och med att du i rollen har flera olika kontaktytor är du kommunikativ och har enkelt för att samarbeta med andra. Du är en flexibel person som både kan anpassa dig till andra människor men även till snabba skiftningar. Du tycker om sociala kontakter och att jobba tätt tillsammans med ett team, där du skapar goda relationer med såväl kollegor som leverantörer.
Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Projektledning / Konsultjobb | Extrajobb | Grundskola