Inaktiv platsannons

Sharepointkonsult i Uppsala

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Uppsala dig som vill jobba som Sharepointkonsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där Sharepoint ofta har en central roll. Sharepoint används ofta för intranät, ärendehantering eller dokumenthantering.

I rollen som Sharepointkonsult kommer du hjälpa våra kunder med rådgivning, installation, konfiguration, uppgradering, migrering och felsökning. Arbete förekommer både i befintliga lösningar samt med nyinstallationer.

I rollen som Sharepointkonsult tillhör du vår konsultgruppering i Uppsala som består av ca 20 konsulter inom olika expertområden. Du kommer ha möjlighet att arbete med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Rollen är utvecklande där varje dag erbjuder nya utmaningar som du löser tillsammans med dina kollegor och kunder.

Vad söker vi hos dig?

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Sharepointkonsult bör du ha följande kunskaper:

  • Minst 5 års erfarenhet av att jobba med olika former av SharePoint-lösningar.
  • Kunskap och Sharepoint infrastruktur och standardlösningar, såväl on-prem som Sharepoint Online
  • SharePoint webbplatsadministration
  • SharePoint dokumenthanteringsfunktioner
  • Erfarenhet av SharePoint 2013, 2016 och 2019.  
  • Powershell

Meriterande är om du har erfarenhet av:  

  • Power Automate
  • Power Apps
  • Project Online
  • Azure Active Directory

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson, konsultchef, via alternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)