Inaktiv platsannons

Försäljningschef i Västerås

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av vårt landslag? Just nu söker vi på Atea Västerås dig som vill jobba som försäljningschef med fokus på att utveckla vår affär tillsammans med våra kunder och fantastiska kollegor. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en härlig kultur med lagspelare och framåtanda.

Din roll i laget

I rollen som försäljningschef på Atea i Västerås ansvarar du för att ge våra kunder Sveriges bästa kundupplevelse samt med att förmedla vår vision, att Atea ska vara The Place To Be. Din viktigaste uppgift i rollen är att utveckla, coacha och engagera teamet i att möta marknadens krav inom branschen tillsammans med våra interna mål för försäljning. Du kommer också vara en viktig spelare i ledningsgruppen och bidra såväl till kontorets som regionens utveckling och framgång. Tillsammans med dina medarbetare och kunder tar ni kontoret in i framtiden. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stor variation i vardagen.

Vad söker vi hos dig

Du är en driven och kommunikativ ledare som bidrar till verksamheten med hög energi och stort ansvarstagande. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna situationer där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som försäljningschef behöver du ha följande erfarenhet och kunskap:

•    En modern och värderingsbaserad ledarstil
•    Passion för försäljning och stor egen drivkraft samt kunskap om it och dess nytta för verksamheten
•    Förmåga att förstå och föra strategisk dialog med kunden 
•    Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Kolli, platschef, via maria.kolli@atea.se eller på 021 – 80 58 07. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | IT | Heltidsjobb (förstajobb)