Inaktiv platsannons

Inför sommaren 2022 söker vi kockar till vårt frukostkök i Göteborg

Om tjänsten

Inför sommaren 2022 söker vi kockar till vårt frukostkök

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Inför sommaren 2022 söker vi kockar till vårt frukostkök.

Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmana varandra. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba inom restaurang och någon form av restaurangutbildning. Har du tidigare arbetat som frukostkock är detta meriterande. Som person är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i team samt trivs i en miljö med högt tempo.

Vad vi erbjuder
Tjänsterna är extra vid behov och visstid under sommaren inom avtalsområdet Visita/HRF. Vi serverar frukost alla dagar i veckan under hela året. Vi erbjuder varierande arbete, med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö. 

Frågor om tjänsten

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb