Inaktiv platsannons

Skolsköterska i Borås

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på;

Om företaget
Nu hjälper vi vår samarbetsskola i Borås att rekrytera skolsköterska på deltid. Du kommer att arbeta på en mindre gymnasieskola med yrkesförberedande program.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för att arbeta främjande och förebyggande och vill vara ute i klasserna och hålla föreläsningar och diskutera både hälsa och ohälsa. Du kommer även att ingå i skolans elevhälsoteam där ni tillsammans arbetar både ur ett individ- och grupperspektiv.

Din profil
Vi välkomnar dig som är utbildad sjuksköterska med legitimation att söka tjänsten. För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är trygg i rollen som skolsköterska och känner ett stort engagemang för att bidra till och skapa goda förutsättningar för ungdomar att må bra och lyckas med sina studier.

Du trivs med att arbeta i grupp för att nå de gemensamma målen samtidigt som du är ansvarstagande och driver dina egna arbetsuppgifter på ett självständigt sätt.

Övrigt:

Tillsättning: enligt överenskommelse
Anställningsform: tillsvidare
Omfattning:
Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

Skolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela rekryteringsprocessen men du anställs direkt av skolan. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Sanfridsson.

Följ oss:



Få förslag på tjänster som passar dig.


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borås | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola