Inaktiv platsannons

Finsktalande och Dansktalande Customer Support Agent i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten


För kunds räkning söker vi nu på Michael Page Customer Support Agents som pratar flytande Finska eller Danska till ett spännande bolag i tillväxt inom logistik.

Information om kunden

För kunds räkning söker vi nu på Michael Page Customer Support Agents som pratar flytande Finska eller Danska till ett spännande bolag i tillväxt inom starten så har de varit i expansionsfas och särskiljer sig från konkurrenter tack vare en plattform och kundupplevsle i världsklass.

Huvudkontoret är beläget i sydöstra delen av Stockholm och bolaget söker nu efter en konsult för ett konsultuppdrag på initialt 6 månader. För rätt person finns det goda chanser till förlängning alternativt rekrytering direkt av kund vid avslutat konsultuppdrag. Arbetsuppgifterna kommer till mestadels bestå av att hantera inkommande kundärenden samt administration och man kommer arbeta i ett roligt team med god sammanhållning!

Brinner du för service, pratar du finska eller danska och vill du vara en del av en spännande tillväxtresa på ett roligt bolag? Då är detta en roll för dig!

Beskrivning

I rollen som Customer Support Agent, kommer bland annat följande arbetsuppgifter att ingå:
  • Hantera inkommande ärenden från kund via telefon, mail och chatt.
  • Reklamationer, fakturafrågor, orderhantering
  • Felsökning och problemlösning
  • Övrig administration

Sökandes profil

För att lyckas i rollen som Customer Support Agent ser vi att du som söker är serviceminded och tycker om att arbeta i ett högt tempo med ett team där problem inte ses som ett hinder utan snarare en utveckling. Vi ser även att du har:
  • Minst 1-2 års erfarenhet av en kund och servicefokuserad roll
  • Flytande i finska eller danska i både tal och skrift
  • God förmåga att hantera många ärenden
  • Van vid att arbeta mot KPI:er

Jobberbjudande

Låter detta som en roll som skulle passa dig perfekt? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast!

Detta är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring mm, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande permanenta och temporära , nu söker jag dig som kan prata flytande norska och som vill bli en del av ett härligt team inom retatil branschen.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Extrajobb | Grundskola