Inaktiv platsannons

Industriarbetare till kommande tjänster i Mora

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Har du intresse för tillverkande industri? Är du tekniskt lagd och vill arbeta i en miljö när det händer mycket? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter och arbetstider varierar beroende på uppdrag, vanligt förekommande kan vara exempelvis montering eller lagerarbete.

Din profil
Till tjänsten som industriarbetare söker vi dig som är noggrann och händig, ett stort plus är om du har intresse för mekanik eller teknik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri men är inte ett krav. Huvudsaken är viljan att lära, är du engagerad i ditt jobb är du rätt person för oss!

Mycket meriterande om du har behörighet för bland annat:
• C- och C2-kort
• Truckkort
• Traverskort

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Dufbäck på

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Mora | Detaljhandel | Extrajobb | Grundskola