Inaktiv platsannons

Speciallärare i Västerås

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder

Om företaget
Nu söker vi speciallärare till vår samarbetsskola i Västerås. Det är en mindre gymnasieskola med yrkesförberedande program med gångavstånd från centralstationen.

Dina arbetsuppgifter
Som speciallärare kommer du att arbeta nära elever som är i behov av extra stöd och tillsammans med EHT. Det kan även förekomma kartläggnings- och utredningsarbete.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som speciallärare/specialpedagog alternativt dig som är legitimerad lärare med erfarenhet av att arbeta med anpassningar och elever som är i behov av särskilt stöd.

Du är lugn och trygg i din yrkesroll och har förmågan att se varje individ och dess behov. Som person är du inkännande och hänsynstagande, du har lätt att sätta dig in i andras situation och lyssnar aktivt.

Tjänsten är ett vikariat, ca 1 månad med start så snart som möjligt.

Ansökan
Vi utökar vårat nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Sök tjänsten via:

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:




Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Utbildning | Extrajobb | Grundskola