Inaktiv platsannons

Truckförare till kommande tjänster i Mora

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill jobba som truckförare inom industrin i Mora.
Arbetsuppgifterna är varierande beroende på tjänst och uppdrag, men vanligt förekommande är att bredvid truckkörningen jobba som maskinoperatör, lagerpersonal eller montör.

Din profil
Du som söker jobbet gillar att jobba i högt tempo och har hög kvalité i de arbeten du genomför. Vi ser att du är en pålitlig person som är självgående, men samtidigt gillar att jobba tillsammans i ett team. För att trivas i denna roll tror vi att du är strukturerad och lugn, även under stressiga situationer. Att arbeta under högt tempo och ha kroppen som ditt främsta redskap är inget problem för dig. Har du erfarenhet från arbete inom industri är det meriterande, men inget krav.
Truckkort är ett krav.

Ansökan
Har du frågor om annonsen är du välkommen att höra av dig till med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Mora | Logistik / Transport | Extrajobb | Grundskola