Inaktiv platsannons

Lärare inom fordonsmekanik i Skövde

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa:

Om företaget
Du kommer att jobba på en arbetsmarknadsutbildning i Skövde, utbildningens lokaler är anpassade till att lära ut ditt yrke på ett bra sätt. Här har du förutsättningar att lyckas i lärarrollen samtidigt som du får vara skillnaden som gör skillnaden på riktigt för deltagare som vill nå sin dröm om att bli mekaniker!

Dina arbetsuppgifter
Du utbildar vuxna elever i fordonsmekanik på såväl grund- som avancerad nivå. Genom din yrkeskunskap förmedlar du dina lärdomar och erfarenheter på ett levande sätt samtidigt som du med trygg hand styr undervisningen mot uppsatta läromål.

Du brinner för att handleda och att erbjuda deltagarna den bästa grunden för deras framtida yrke, detta gör att du planerar, genomför och följer upp deltagarna så de når sin fulla potential.

Din profil
Du innehar fordonsteknisk bakgrund med minst två års yrkeserfarenhet som mekaniker och kan förmedla mekanikens utmaningar och glädjeämnen på ett verklighetsnära sätt.

Du har erfarenhet av att utbilda/handleda/introducera medarbetare eller kollegor inom personbilsmekanik, lastbilsmekanik, maskinmekanik eller bussmekanik i minst två år. Det är även meriterande om du har kompetens inom fordonselektronik. Du har ett stort kontaktnät och stor kännedom om arbetsmarknaden och kan genom det erbjuda deltagarna den bästa starten på deras nya karriär.

Vi tror att tillsammans med din goda pedagogiska förmåga och ditt driv för att hjälpa och utveckla andra kommer att trivas som utbildare. Här har rätt person möjlighet att bli anställd direkt av skolan. Omfattningen för tjänsten är heltid med start så snart som möjligt.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:




Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skövde | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola