Inaktiv platsannons

Nu söker vi lagermedarbetare för omgående uppdrag i Uppsala

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi på Clockwork lagermedarbetare för uppdrag hos en av våra kunder i Tierpområdet med omnejd. Är du en noggrann och flexibel person som vill utvecklas tillsammans med oss? Då ska du läsa vidare.

Vi söker personal till flera olika avdelningar inom logistik och lager där du arbetar med packning och plockning av produkter samt truckkörning. Du arbetar även med materialhantering, orderhantering samt organiserar lagret. På en av avdelningarna ingår också att lasta och lossa lastbilar.

Din profil
Vi söker dig som är en social och strukturerad lagspelare med ett positivt förhållningssätt. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet som lagermedarbetare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbete med dina kollegor.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av materialhantering och är en van truckförare med behörighet för B1 samt A2. I tjänsten krävs det även att du talar och skriver svenska obehindrat samt har B-körkort. Ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Ansökan
Är det kanske dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast . För vidare frågor kontakta Ida Broman på eller alternativt Tove Roslund på eller Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Logistik / Transport | Extrajobb | Grundskola