Inaktiv platsannons

Jobba som truckförare på Cibes i sommar! i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Cibes Lift är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 1900 mkr och har ca 1100 anställda i Europa och Asien. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar och trapphissar. Köper du en hiss från Cibes Lift, kan du vara säker på att du får en hiss av bästa kvalitet. Dessutom får du marknadens bästa service, både före och efter installation. Vi står för hög kvalitet, stilren design och tystgående drift.

Cibes har två toppmoderna produktionsanläggningar, en i Gävle där också huvudkontoret ligger samt en i Jiaxing, Kina. Cibes präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Vi samarbetar med Clockwork som nu hjälper oss att förstärka vår härliga personalstyrka. Är det kanske just dig vi söker? Läs mer nedan!

Dina arbetsuppgifter
Som truckförare på Cibes varierar dina arbetsuppgifter beroende på vilken avdelning du tillhör. De främsta uppgifterna som truckförare är exempelvis; lagerhantering, in och utlastning av olika typer av gods, hantering av färdigpaketerade hissprodukter eller försörjning av material till specifika avdelningar inom produktionen. Administrativa arbetsuppgifter i systemet Monitor kan också förekomma. Uppgifterna utförs självständigt men du har flera kunniga kollegor i din omgivning som stöttar dig. Du ansvarar själv för att planera samt optimera din truckkörning.

Arbetet är förlagt dagtid. Rollen kan innebära truckkörning både inomhus samt utomhus beroende på avdelning.

Din profil
Som truckförare har du en betydande roll för produktionens flöde och därför tror vi att du som söker är en effektiv och noggrann person. Då körningen utförs bland andra medarbetare i produktionen och materialen som hanteras kan vara skrymmande ser vi även att du har ett högt säkerhetstänk. Du trivs med ensamarbete men har en god kommunikativ och social förmåga då du dagligen har kontakt med andra kollegor.

Truckkort och truckvana är ett krav. Vi söker dig som har behörighet A eller B1, B3. Vänligen specificera i ansökningen vilka truckkort du har och din erfarenhet. Det är meriterande om du arbetat i systemet Monitor och vi ser gärna att du har god datorvana.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under uppdragstiden.

Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via så snart som möjligt, dock senast . Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rickard Brehlin på 0733–512752 eller kandidatansvarig Maja Holm på 0708–215323.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola