Inaktiv platsannons

Rengöringspersonal helg i Vansbro

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!Job description: Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1600 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Mer än 90 procent av det vi säljer i Sverige tillverkar vi lokalt på någon av våra 9 anläggningar. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.Profile description: Orkla Foods söker Livsmedelsarbetare till vårt rengöringsteam som jobbar helgNu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt serviceteam som jobbar med rengöring och förberedelser av produktionsstart.Skiftet startar från och med 220821 Arbetstiderna är förlagda lördag och söndag 10 timmar per nattInnan dess kommer upplärning att ske måndag-torsdag samt varannan fredag med start från och med 220502 och fram till och med 220821Tjänsterna är visstidsanställningarMöjlighet att jobba extra i veckorna finns om behov uppstårGår du i gymnasiet och har fyllt 18 år finns möjlighet att jobba varannan helg.Arbetsuppgifter på serviceteam består av:Demontering och rengöring av produktionsutrustning och lokalerMontering och förberedelser start av produktionKontroll, övervakning och dokumentering av processenTyngre och repetetiva moment förekommerKvalifikationerVi söker dig som gillar att jobba säkert, noggrant och metodiskt. Som person är du lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du är resultatorienterad. Du är en lagspelare och uppvisar ansvar, noggrannhet och framåtanda. Arbetet ställer krav på god fysik då det förekommer tunga lyft och repetitiva arbetsmoment. Goda kunskaper i tal och skift på svenska ett krav, då deingår mycket dokumentation och receptläsning. Ett tekniskt intresse och kunskap är en fördel då mycket av arbetet bedrivs utmed våra produktionslinjer. Kontaktperson och ansökanHar du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maud Berglund på telefon .Du ansöker via eller via länken. Senast 220403 vill vi ha in din ansökan.Välkommen
Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Vid frågor vänligen kontakta

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Vansbro
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Vansbro | HR / Management | Extrajobb | Gymnasium