Inaktiv platsannons

Sommarjobba som Transportkoordinator hos SSAB i Virsbo i Fagersta

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs gärna mer på

Om företaget
SSAB är en specialiserad ståltillverkare. Vi tillverkar bara stålsorter med egenskaper som är finjusterade för att göra tillämpningen starkare, lättare, säkrare, enklare att producera, mer långlivad, bränsleeffektiv och hållbar – beroende på vad som står högst på användarens prioriteringslista.

SSAB Virsbo är en världsledande leverantör av bergbultar till infrastruktur och gruvindustrin globalt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill få möjlighet att sommarjobba på ett internationellt företag och lära dig mer om logistik samt transportbokning.

Som Transportkoordinator under sommaren kommer du ansvara för att administrera, registrera och dokumentera främst utgående och till viss del inkommande leveranser. Du kommer dagligen ha dialog med både interna och externa kontakter och besvara frågor samt informerar berörda parter om rådande situationer. Du kommer vid behov att sköta bokningar av transporter och koordineraföretagets leveranser. Tillsammans med dina kollegor skapar ni ett effektivt logistiskt flöde. Attestering av fakturor kommer även vara en av dina huvuduppgifter under denna period.

Tjänsten är ett sommarvikariat under veckorna 24–31 och arbetet utförs på plats hos SSAB i Virsbo.

Din profil
Vi söker dig som har god datavana och trivs med ett administrativt samt serviceinriktat arbete. I det här uppdraget kommer du ha stora kontaktytor, även internationella, vilket kräver att du talar och skriver på både svenska och engelska.

Som person är du ansvarsfull och noggrann. Du trivs i en föränderlig miljö som ställer krav på att leverera snabba lösningar, samtidigt som du är strukturerad och förstår vikten av en god planering. Vidare besitter du en hög kommunikativ förmåga samt drivs av att ge god service till andra.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. Upplärning sker tillsammans med ordinarie personal de första veckorna.

Ansökan
Är detta en tjänst för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan!
I denna tillsättning samarbetar SSAB i Virsbo med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på så snart som möjligt, dock senast . Vid frågor kring tjänsten kontakta Julia Lindström på eller välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Fagersta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Fagersta | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola