Inaktiv platsannons

Vikariat ellärare i Karlstad

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av att arbeta som yrkeslärare? Vi söker nu för en kunds räkning en vikarierande lärare till Elprogrammets inriktning automation.

Är du automationstekniker eller elektriker med kunskap om automation som vill ta chansen att prova på arbete som yrkeslärare och samtidigt ge eleverna en inblick i din nuvarande vardag? Då är detta ett uppdrag för dig.

Tjänsten är heltid under senare delen av våren, med möjlighet till förlängning deltid under höstterminen 2022.

I arbetsuppgifterna ingår undervisning med för- och efterarbete. Du kommer tillsammans med yrkeslärarna arbeta i
produktions/verkstadsmiljö så det är meriterande om du har dessa erfarenheter.

Din profil
Vi söker dig som har gedigna kunskaper från elbranschen kombinerat med goda ledaregenskaper. Det är viktigt att du har ett intresse av att lära ut samt att du trivs att jobba med ungdomar.

Helst är du förstås behörig yrkeslärare med erfarenhet av att undervisa och leda grupper. Relevant branscherfarenhet är också ett alternativ. Du har lätt att samarbeta och är flexibel och van vid problemlösning. Du ska ha en god förmåga att planera och
organisera ditt arbete. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Anställningsform Visstidsanställning

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med bemanningssprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: Denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Följ
För jobbsökande - Clockwork

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Karlstad | Utbildning | Extrajobb | Grundskola