Inaktiv platsannons

Finsktalande handläggare i Göteborg

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Joina vårt team och arbeta på ett bolag i en spännande tillväxtfas! PS Finance Group erbjuder branschens vassaste tjänster inom vår nisch, fakturans värdekedja. Idag är vi 35 kollegor som jobbar inom ekonomi, inkasso, juridik och försäljning. Nu är vi i en spännande och expansiv fas med stark tillväxt och söker därför ytterligare en finsktalande Collection Advisor till vårt team i Gö ; Om rollenSom finsktalande inkassohandläggare hos PS Finance Group får du ansvara för hantering av indrivning av våra kunders förfallna fordringar med fokus på customer service. Ditt dagliga arbete består av en variation av administrativa uppgifter, handläggning av inkassoärenden, samt klient- och slutkundskontakt både via telefon och skriftligen. Att arbeta mot tydliga kvalitets- och leveransmål känns som en självklarhet efter att du fått intern utbildning hos oss! Arbetet kräver att man är lösningsorienterad, tålmodig samt att man trivs i att hålla en hög ;
Vi erbjuder PS Finance Group är en entreprenöriell arbetsplats med fokus på flexibilitet, det personliga bemötandet och hög kompetens. Du erbjuds tillsammans med en fast lön ett förmånspaket med pensionsavsättning och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt med högt i tak, att arbeta i team och ha roligt på och utanför jobbet! Vi trivs att göra saker tillsammans och gemenskap är något vi värderar högt här på PS! Vi är mycket måna om både bolagets och individens utveckling och vår ambition är att se dig växa i denna roll tillsammans med oss.
Din profilDu är en självklar lagspelare som trivs med att jobba serviceinriktat med daglig kundkontakt. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom service eller administration, meriterande om du har en ekonomisk bakgrund eller erfarenhet av branschen. Som person är du noggrann, ansvarstagande, prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo. Det viktigaste är att du kan behärska finska obehindrat i tal och skrift, tillsammans med grundläggande svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Sofia Johansson, Team Lead för Debt Collection
Är du intresserad? Kul, vi ser fram emot din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR lagstiftningen. Skicka din ansökan via ansökningsknappen. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola