Inaktiv platsannons

Vi söker personal inom underhåll! i Tierp

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta och utvecklas inom industrin? Har du ett intresse för underhållsarbete eller är du kanske intresserad att testa ett nytt område? Då tycker vi att du ska söka in till oss då vi för våra kunders räkning nu söker underhållstekniker. Det är fler uppdrag hos olika kunder annonsen riktar sig emot.

Som underhållstekniker kommer du att utföra både förebyggande och akuta underhållsarbeten. Det innebär att arbetsdagarna kan se olika ut beroende på vilka arbeten som kommer in. Rollen innefattar bland annat reparation av olika typer av maskiner och varierar från finmekaniskt till grovmekaniskt arbete. Arbete med programvara, hydraulik och till viss del el kan också förekomma. Rollen innebär ofta samarbete med kollegorna i produktionen och inom din arbetsgrupp.

Arbetstiden är antingen dagtid eller skift. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kundföretaget. Uppdraget startar enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt, och sträcker sig i sex månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kundföretaget. Uppdragen är förlagda i Tierp och Uppsala området.

Din profil
För att lyckas i rollen som underhållstekniker är du inte rädd för att ta dig an utmaningar, du har en god samarbetsförmåga och ett sinne för struktur. Vi ser också att du är tekniskt kunnig och har ett stort intresse av problemlösning.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna inom industri eller liknande teknisk utbildning och/eller minst 3 års likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har en god förmåga att förstå processer och behärskar olika arbetsmetoder som elektronik, montering och reparation. Det är meriterande om du har kompetens inom områden som underhåll, service och mekanik. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av ritningsläsning.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på så snart som möjligt då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är . För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Rebecca Nätfalk på Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Tierp
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tierp | Städning / Fastighetsskötsel | Extrajobb | Grundskola