Inaktiv platsannons

Ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Söderhamn

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Har du nyligen studerat ekonomi på universitet/högskola och vill testa dina kunskaper? Eller jobbar du kanske som ekonomiassistent idag och känner att det är dags för något nytt? Perfekt, då kan det här passa dig! Vi söker nu ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder.

Du blir i första hand anställd av Clockwork och arbetar ute hos vår kund. Det kan såväl vara långa som korta uppdrag som kan leda till något långsiktigt.

Arbetsuppgifter som kan ingå:
- Löpande bokföring
- Hantering av fakturor
- Stöttning vid månadsbokslut
- Löner, samt läsa och tolka kollektivavtal

Din profil

-Du har studerat på universitet/högskola inom ekonomi alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
-Har goda kunskaper i Officepaketet
-Har god systemvana
-Erfarenhet från redovisning och bokslutsarbete

Vidare ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad samt noggrann i ditt arbetssätt.

Varför ska du välja Clockwork?
Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss?

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Samuli Helavuori via mail

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Söderhamn
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Söderhamn | Ekonomi / Juridik | Extrajobb | Grundskola