Inaktiv platsannons

Vi söker dig som vill jobba med kundtjänst i Borlänge

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag i Borlänge. Dina arbetsuppgifter innebär att ge kunderna service via telefon. Rollen innebär att du skapar och bibehåller goda relationer med företagets kunder. Därför är en viktig del i rollen att ge en personlig och professionell service.

Uppdragets start: 28/3 och pågår tillsvidare
Anställningsform: 6 månader visstid via Clockwork med god chans att bli direkt anställd av kund.
Arbetstiderna är varierande beroende på vad du önskar. Vardagar, kvällar och/eller helg.

Din profil
I denna roll krävs ingen speciell arbetslivserfarenhet, utan för oss är din personlighet det viktigaste! Det är dock ett plus om du har erfarenhet av kundbemötande, gärna inom telefoni, kundservice, butikssälj eller liknande men det är inget krav. Dina datorkunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat med administration är meriterande. Som person är du glad och framåt med god organisationsförmåga.
Det är såklart viktigt att du brinner för att ge service och gillar att ha fartfyllda dagar. För att lyckas i rollen krävs det att du kan uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift på svenska.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
Urval sker löpande så ta chansen och ansök via redan idag!

Du är varmt välkommen att kontakta Lisa Meriläinen via om du har några frågor.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borlänge | Kundservice / Call Center | Extrajobb | Grundskola