Inaktiv platsannons

Godsmottagare till vår kund i Göteborg

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Som godsmottagare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från vår generalagent och externa leverantörer. Du ansvarar för godsmottagningen, för inleveranser och returer samt samverkar med övriga medarbetare på reservdelsavdelningen med uppgifter som att fylla på butik och lägga in lagervaror. Du ska även se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följa arbetsskydds- och miljölagar samt arbeta utefter företagets kvalitetspolicy och mål.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund. Arbetstider är 06:00-15:00 måndag-torsdag och 06:00-14:00 på fredagar.

Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från reservdelslager och gärna ett brinnande intresse för bilar. Har du arbetat som godsmottagare innan är det mycket meriterande. Du bör behärska svenska och engelska, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav och har du truckkort är även detta meriterande.

Vi söker en person som är initiativtagande och strukturerad. Du bör vara flexibel inför olika arbetsuppgifter samt ha en positiv inställning. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, men också att du har förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet, med ständig fokus på hög kvalité.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola