Inaktiv platsannons

Easypark - Account Executive i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att skapa nya affärsmöjligheter. Du är driven och engagerad samt vill utvecklas i din säljkarriär.

Information om kunden

Michael Page rekryterar Account Executive till flera branscher, senaste åren har det funnits ett stort behov inom Tech och IT branschen. Främsta anledningen varför våra kunder ber om hjälp vid rekrytering är att hitta en driven säljare som också har rätt inställning och viljan att lära sig nya områden.

Beskrivning

Som Account Executive ansvarar du för att sälja/affärsutveckla, stort fokus i försäljningen läggs på att bygga långsiktiga relationer där du på daglig basis kontaktar befintliga och nya potentiella företagskunder över telefon.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet inom försäljning/ att skapa nya affärsmöjligheter.
- Hantera försäljningsprocessen från första mötet till signatur av avtal
- God datorsystemvana, bland annat Officepaketet
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal som skrift
- Trivs med stora kontaktytor
- Meriterade är även erfarenhet av projektledning av event eller liknande.

Sökandes profil

För att trivas i rollen ser vi att du ha ett starkt affärsdriv och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du trivs med högt tempo och korta beslutsvägar. Vidare är du strukturerad, prestigelös och tack vare ditt inre driv lyckas du alltid hitta en väg fram för att nå resultat.

Vidare ser vi att du är en person som brinner för att möta nya människor och trivs med att skapa nya kontakter. Du är driven och engagerad samt vill utvecklas i din säljkarriär. Vi ser även att du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och överträffa dina mål.

Jobberbjudande

Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande permanenta och temporära rekryteringar.

Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för framtida roller, höra mer kring den nuvarande arbetsmarknaden eller bara komma i kontakt med en rekryterare? Skicka in din ansökan redan idag så behandlas den inom kort!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Extrajobb | Grundskola