Inaktiv platsannons

Restaurant Sales Executive i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

EaTable är ett snabbväxande Food-tech företag, ett virtuellt restaurangkoncept och ”ghostkitchen” verksamhet i den globala snabbväxande food delivery industrin. Vi utvecklar och lanserar nya välsmakande virtuella restaurangkoncept, menyer och måltider anpassade för hemleverans som passar alla tillfällen.Vi letar efter säljare som är nyfikna på restaurangbranschen. Du får gärna ha en bakgrund inom restaurangbranschen. EaTable växer och du har nu möjligheten att vara en del av teamet som står bakom framtidens restauranger.Tjänsten innefattar mycket inrikes resande då du ansvarar för införsäljningen av de virtuella restaurangkoncepten runt om i landet. ArbetsuppgifterDu kommer att besöka restauranger i hela Sverige och ta första kontakt med potentiella samarbetspartners för att sälja in de virtuella restaurangkoncepten.Skapa leadslists på potentiella restaurangpartners.Säkerställa att restaurangerna aktiveras på hemleveransplattformarna vi samarbetar med.

    Vilka egenskaper är viktiga i rollen som Restaurant Sales Executive?Självgående - Att du på egen hand kan ta initiativ till att hitta nya lösningar och utföra uppgifter för att ständigt göra framsteg i din arbetsroll. När du stöter på problem ser vi gärna att du försöker att komma på en egen lösning. Vi är ett startupföretag och det finns mycket utrymme för innovation!Affärsmässighet - Du förstår hur man utvecklar och bibehåller affärer med många olika parter samtidigt. Eftersom du i många fall kommer att vara ensam representant för EaTable är förmågan att uppträda professionellt i omväxlande situationer ett måste.Människokännedom - Du har en förståelse för restaurangbranschen och dess personal. Du kommer att arbeta med människor från många olika kulturer och med olika förhållningssätt till att göra affärer. Det är viktigt att vara anpassningsbar i mötet med våra samarbetspartners för att skapa och bevara goda affä ;
    Upptäckaranda - Tjänsten innefattar mycket inrikes resande där du får möjligheten att se stora delar av landet, träffa nya människor och planera dina egna arbetsdagar.

      Vad erbjuder vi våra anställda?EaTable erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett unikt startupföretag i en expanderande marknad. Food Tech industrin!Du som anställd kommer att få större utrymme för beslutsfattande och möjlighet att implementera idéer än vid ett större företag. Expansion är A och O i vår nuvarande fas vilket kräver ständig utveckling och förbättring. Ser vi en möjlighet till en bättre lösning på ett problem finns utrymmet att testa idéen i praktiken nästan omedelbart.Chansen att vid gott utfört arbete ta rollen som Team Leader i och med att företaget växer. Vi planerar att anställa 20 personer i år.
        Du kommer att rapportera till Head of Virtual Kitchens samt ha veckovis uppföljning där du har möjlighet att framhäva förbättringsmöjligheter, idéer och effektivisering av din roll. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.
        Kvalifikationer
        Flytande i svenska och engelska både i tal och skrift (meriterande med kunskaper i ett tredje språk).B-körkort är ett krav.Tidigare erfarenhet av försäljning. Mer information om jobbetVaraktighet: HeltidArbetstid: Må-Fre 9-17Lön: Grundlön + Provision + Traktamente

        Publicerad den

        25-03-2024

        Extra information

        Status
        Stängd
        Önskad utbildningsnivå
        Grundskola
        Ort
        Stockholm
        Typ av kontrakt
        Heltidsjobb (förstajobb)
        Typ av jobb
        Försäljning / Inköp
        Körkort önskas
        Nej
        Tillgång till bil önskas
        Nej
        Personligt brev krävs
        Nej
        Språk
        Svenska

        Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola